با شیوه ای مناسب، عملکرد فریزین ها را بهبود بخشیم
مدیر2024-02-13T05:03:44-01:00این مطلب براساس تحقیقات اساتید دانشگاهی فعال در پروژه ای در ارتباط با افزایش عملکرد اسب های فریزین برای حضور در میادین سطح بالای ورزشی از جمله حضور در المپیک میباشد.
بهبود در عملکرد اسب های فریزین
در بعضی از مواقع دیده شده که بسیاری از مالکین و یا مربیان برای اینکه یک فریزین را آماده ی حضور در یک رویداد کنند، تمرینات فشرده تری برای آنها در نظر میگیرند.
باید در اینجا با توجه به مطلب ذکر شده به چند نکته اشاره کرد:
نکته اول:
بدلیل آرامش و کاراکتر خاص فریزین ها، این نژاد خستگی خود را دیرتر از نژادهایی که عموما در کشور میبینیم مثل تروبرد، کی دبلیو و دیگر نژادها نشان میدهد. همچنین، فریزین ها برای به حرکت درآوردن دست و پاهایشان از نیروی بیشتری نسبت به دیگر نژادها استفاده میکنند که این موضوع کمتر مورد توجه مالکین قرار میگیرد. این موارد دلیلی است که بیشتر از زمان معمول، تمرینات و فشار به اسب را ادامه دهیم و در نتیجه زمانی متوجه ی خستگی و فشار بیش از حد به قلب میشویم که تقریبا دیر شده و به مرحله ی حساسی رسیده است.
نکته دوم:
هر اسب ظرفیت مشخصی در تمرین و نمایش درست مهارت خود دارد. فشار بیش از حد و یا کمتر از حد مناسب باعث میشود که این مهارت بدرستی نمایش داده نشود. فشار کمتر از حد معمول، قابلیت های فریزین ها را بدرستی بارور نمیکند و همچنین، فشار بیش از حد باعث خستگی آنها شده و در نتیجه بهبودی در قابلیت آنها دیده نخواهد شد.
جلسات ریکاوری در بین تمرینات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
برای بهتر شدن عملکرد فریزین ها، در اسب های جوان سه روز در هفته و برای اسب هایی که سن بالاتری دارند چهار روز در هفته تمرین در نظر باید گرفت. حتما بین هر تمرین لازم است یک تا روز، زمان و یا جلسات ریکاوری در نظر گرفت. بهترین ریکاوری، آزاد گذاشتن اسب در یک فضای مناسب برای اینکه آزادانه برای خود قدم بزند و یا تحرک داشته باشد تا بازآوری انرژی از دست رفته کمک کند.
به این نکته دقت کنید که لنژ کردن، خود یک جلسه ی تمرینی محسوب میشود و بعنوان ریکاوری نباید در نظر گرفت. همچنین، زمانبندی تمرینات هم با افزایش و کم شدن توان اسب میتواند کم یا زیاد شود.
برای بهبود در تمرینات، بهتر است برنامه های متنوع در طول یک جلسه تمرینی در نظر گرفت؛ بعنوان مثال بجای اینکه شش دقیقه مداوم چهارنعل تمرین کنید، آنرا در بین حرکات و تمرینات مختلف تقسیم نمایید. این تقسیم بندی میتواند به دو دقیقه قدم زدن، دو دقیقه یورتمه، دو دقیقه چهارنعل و سپس تکرار آنها باشد، تا بدین شکل از فشار بیش از حد به اسب جلوگیری شود.
یکی از نکات بسیار مهم: چهارنعل را در تمام جلسات تمرینی قرار ندهید. اگر چهار جلسه ی تمرینی در طول هفته دارید، در دو یا سه جلسه میتوانید چهارنعل کار کنید اما در جلسه آخر، تمرین چهارنعل را به هیچ عنوان انجام ندهید تا اصلاح و بهبود در عملکرد فریزین ها را شاهد باشیم.
در آخر و بعنوان نکته ی پایانی: ورزشی بودن یک فریزین به موارد متعددی از قبیل استعداد ذاتی، شرایط بدنی و اندامی، شجره و ژنتیک آن ارتباط دارد و هر فریزینی قابلیت حضور در سطح بالای رویدادهای ورزشی را ندارد. یک تولید کننده ی ماهر بدرستی میتواند این استعداد را تشخیص دهد.
#اسب_فریزین #فریزین #سیلمی_فریزین # نژاد_فریزین #فروش_فریزین #واردات_فریزین #قیمت_اسب_فریزین #دانستنی_فریزین #آموزش_اسب_فریزین #آموزش_فریزین #تولید_اسب #واردات_اسب #آموزش_اسب
دیدگاهتان را بنویسید